FAKULTETI I EKONOMISË, QEVERISJES DHE DREJTËSISË

DEPARTAMENTI I EKONOMISË,
SIPËRMARRJES DHE FINANCËS

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës kryen një gamë të gjerë të aktiviteteve mësimore në fushat e përgjithshme të ekonomisë, sipërmarrjes dhe financave...

Vizito faqen
DEPARTAMENTI I QEVERISJES, SHKENCA POLITIKE DHE KOMUNIKIM

Shoqëria shqiptare ka nevojë më shumë se kurrë për të rinj të mirë-edukuar dhe profesionalisht të formuar për të sjellë ndryshime rrënjësore në qeverisjen dhe zhvillimin e vendit...

Vizito faqen
DEPARTAMENTI I DREJTËSISË
 

Drejtësia tashmë është bërë kryetema e jetës institucionale dhe shoqërore shqiptare. Ajo konsiderohet si një nga aspektet më të rëndësishme, madje jetike, për zhvillimin e vendit...

Vizito faqen
REGJISTROHU NË NEWSLETTER