FAKULTETI I EKONOMISË, QEVERISJES DHE DREJTËSISË

Prof. Dr. Suzana GUXHOLLI
Prof. Dr. Suzana GUXHOLLI
Rektor, Profesor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Prof. As. Semiha LOCA
Prof. As. Semiha LOCA
Zv. Rektor Akademik, Dekan, Profesor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Prof. Dr. Ismail YUSUKOCAOGLU
Prof. Dr. Ismail YUSUKOCAOGLU
Zv. Rektor Kërkimi i Aplikuar dhe Inovacioni, Profesor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Dr. Rezart PRIFTI
Dr. Rezart PRIFTI
Zv. Dekan, Lektor

Përgjegjës i Departamentit të Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Dr. Teuta ÇERPJA
Dr. Teuta ÇERPJA
Lektor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Dr. Teuta NUNAJ
Dr. Teuta NUNAJ
Lektor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Msc. Ana SHKRETA
Msc. Ana SHKRETA
Asistent Lektor

Kordinatore e Departamentit të Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Msc. Brikena TOLLI
Msc. Brikena TOLLI
Asistent Lektor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Msc. Blerina HOXHA
Msc. Blerina HOXHA
Asistent Lektor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Msc. Dhurata GORICA KURTI
Msc. Dhurata GORICA KURTI
Asistent Lektor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Msc. Elisabeta GJONI
Msc. Elisabeta GJONI
Asistent Lektor

Departamenti i Ekonomisë, Sipërmarrjes dhe Financës

Prof. As. Bajram YZEIRAJ
Prof. As. Bajram YZEIRAJ
Profesor

Përgjegjës i Departamentit të Drejtësisë
 

Prof. As. Edi SPAHO
Prof. As. Edi SPAHO
Profesor

Departamenti i Drejtësisë

PhD. Ismail TAFANI
PhD. Ismail TAFANI
Profesor

Departamenti i Drejtësisë

PhD. Jonida BEGAJ GOKOV
PhD. Jonida BEGAJ GOKOV
Lektor

Departamenti i Drejtësisë

Dr. Elona BANO
Dr. Elona BANO
Lektor

Departamenti i Drejtësisë

PhD. Skerdilajd BAJRAMAJ
PhD. Skerdilajd BAJRAMAJ
Lektor

Departamenti i Drejtësisë

Msc. Edlira LLOHA
Msc. Edlira LLOHA
Asistent Lektor

Kordinatore e Departamentit të Drejtësisë

Msc. Erli ZDRAVA
Msc. Erli ZDRAVA
Asistent Lektor

Departamenti i Drejtësisë

Msc. Esmeralda HASANI
Msc. Esmeralda HASANI
Asistent Lektor

Departamenti i Drejtësisë

Msc. Ervis KULLA
Msc. Ervis KULLA
Asistent Lektor

Departamenti i Drejtësisë

Msc. Greisa DUSHKU
Msc. Greisa DUSHKU
Asistent Lektor

Departamenti i Drejtësisë

Prof. As. Zamira ÇAVO
Prof. As. Zamira ÇAVO
Dekan, Profesor

Departamenti i Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim

Dr. Shpëtim CAMI
Dr. Shpëtim CAMI
Lektor

Përgjegjës i Departamentit të Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim

PhD. Erion KRISTO
PhD. Erion KRISTO
Lektor

Departamenti i Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim

Msc. Eurona LEKA
Msc. Eurona LEKA
Asistent Lektor

Kordinatore e Departamentit të Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim

Msc. Fatjona QURKU
Msc. Fatjona QURKU
Asistent Lektor

Departamenti i Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim

Msc. Gilbert GALANXHI
Msc. Gilbert GALANXHI
Asistent Lektor

Departamenti i Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim

Msc. Ervjola OSMANAJ
Msc. Ervjola OSMANAJ
Asistent Lektor

Departamenti i Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim

REGJISTROHU NË NEWSLETTER