FAKULTETI I EKONOMISË, QEVERISJES DHE DREJTËSISË

Departamenti i Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim

Departamenti i Qeverisjes, Shkenca Politike dhe Komunikim nëpërmjet programeve të studimit synon përgatitjen e profesionistëve të rinj me njohuri teorike dhe praktike dhe aftësi aplikative në fushën e qeverisjes, politikës, komunikimit, vendimmarrjes duke zhvilluar ndër të tjera mendimin analitik dhe kritik ndaj tyre.

Shoqëria shqiptare ka nevojë më shumë se kurrë për të rinj të mirë-edukuar dhe profesionalisht të formuar për të sjellë ndryshime rrënjësore në qeverisjen dhe zhvillimin e vendit.

Politika, në të gjithë format e saj, ka qenë dhe mbetet kryefjalë e vazhdueshme e artikulimit dhe funksionimit të shoqërisë, e cila e ka përdorur politikën si instrument për të administruar pushtetin dhe për të mundësuar pjesëmarrjen.

FORUMI BARLETI GAL (Klikoni për më shumë)

  • 30 Maj 2022

Konferenca Shkencore Ndërkombëtare "Science For Youth"

Më shumë
Konferenca Shkencore Ndërkombëtare
E ftuar speciale në Forumin GAL znj. Ogerta Manastirliu
  • 26 Maj 2022

E ftuar speciale në Forumin GAL znj. Ogerta Manastirliu

Më shumë
  • 19 Maj 2022

Forumi GAL | Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, znj Ogerta Manastirliu

Më shumë
Forumi GAL | Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, znj Ogerta Manastirliu
Debat:
  • 13 Maj 2022

Debat: "Kina superfuqi e së ardhmes - dilemë apo mundësi"

Më shumë
  • 28 Mars 2022

Debati Universitar Edicioni III - SCiDEV-OSFA-Barleti

Më shumë
Debati Universitar Edicioni III - SCiDEV-OSFA-Barleti
Forumi GAL: Takim me Ministrin e Brendshëm Z. Bledar Ҫuçi
  • 25 Janar 2022

Forumi GAL: Takim me Ministrin e Brendshëm Z. Bledar Ҫuçi

Më shumë
Bachelor

Programet e ciklit të parë të studimeve Bachelor janë 3 vite akademike, me ngarkesë 180 kredite. Programet e integruara janë 300 ose 360 kredite dhe kohëzgjatja normale është 5 ose 6 vite akademike.

Master Shkencor

Programet në ciklin e dytë të studimeve Master i Shkencave janë 2 vite akademike dhe me ngarkesë 120 kredite.

Master Profesional

Programet në ciklin e dytë të studimeve Master Profesional janë me 1 ose 2 vite akademike dhe me ngarkesë 60 ose 120 kredite.

Diploma Profesionale

Programet me karakter profesional janë deri në 2 vite akademike, me ngarkesë deri në 120 kredite.

* : Programi i integruar 5-vjeçar "Master i Shkencave"

** : Program që do të aktivizohet së shpejtiREGJISTROHU NË NEWSLETTER