© Copyright 2005 - 2019, SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

FAKULTETI I DREJTËSISË, EKONOMISË DHE QEVERISJES

DEPARTAMENTI I EKONOMISË
 

Departamenti i Ekonomisë, Financave dhe Sipërmarrjes kryen një gamë të gjerë të aktiviteteve mësimore në fushat e përgjithshme të ekonomisë, sipërmarrjes dhe financave, permes ofrimit te nje sere kursesh dhe diplomash te integruara ne keto drejtime. Përmes programeve të tij të studimit, ky departament ofron baza të forta teorike dhe metodologjike për të zhvilluar dije themelore për të kuptuar thellësisht strukturën ekonomike.

Vizito faqen

DEPARTAMENTI I QEVERISJES, POLITIKAVE DHE KOMUNIKIMIT

Shoqëria shqiptare ka nevojë më shumë se kurrë për të rinj të mirë-edukuar dhe profesionalisht të formuar për të sjellë ndryshime rrënjësore në qeverisjen dhe zhvillimin e vendit. Politika, në të gjithë format e saj, ka qenë dhe mbetet kryefj¬alë e vazhdueshme e artikulimit dhe funksionimit të shoqërisë, e cila e ka përdorur politikën si instrument për të administruar pushtetin dhe për të mundësuar pjesëmarrjen. E ardhmja është në duart e atyre që arrijnë të mendojnë...

Vizito faqen

DEPARTAMENTI I DREJTËSISË
 

Drejtësia tashmë është bërë kryetema e jetës institucionale dhe shoqërore shqiptare. Ajo konsiderohet si një nga aspektet më të rëndësishme, madje jetike, për zhvillimin e vendit në mënyrë të integruar me shtetet e tjera demokratike të Evropës, të rajonit dhe të botës. Zgjidhjen e mjaft problemeve shqetësuese, sidomos të atyre që lidhen me veprimtarinë e institucioneve dhe organizmave në shërbim të publikut, me administrimin e aseteve publike dhe private,...

Vizito faqen
REGJISTROHU NË NEWSLETTER