© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

FAKULTETI I DREJTËSISË, EKONOMISË DHE QEVERISJES

Rreth fakultetit

Fakulteti i Drejtësisë, Ekonomisë dhe Qeverisjes në Universitetin “Barleti” është një kombinim unik i tri departamenteve: Ekonomia , Ligji dhe Qeverisja. Të trija këto fusha krijojnë mundësi të mëdha për të vepruar sa në nivel departamentesh ashtu edhe si një trup unik për të rrokur në gjerësi problematikat e qeverisjes së mirë dhe kërkimit shkencor, për të mundësuar studime të plota të nevojshme për vendin. Kjo qasje multidisiplinare e bën fakultetin një partner të shquar për shkëmbimin e njohurive në nivel të lartë

Fokusi ynë është tek njerëzit të cilët dëshirojnë të marrin përsipër përgjegjësi për formimin e shoqërisë sonë, sot dhe në të ardhmen. Ne fokusohemi te ata individë që duan të luajnë një rol në zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme sociale. Kjo është arsyeja pse fakulteti ynë synon një integrim të shumanshëm në shoqëri, nëpërmjet bashkëpunimit me qeverinë, sektorin e biznesit, organizatat shoqërore dhe institutet akademike.
Ne synojmë që Fakulteti ynë të shndërrohet në të ardhmen në një Shkollë të mirëqeverisjes duke i dhënë vendit njerëz të aftë e kopetentë për të marrë përsipër përgjegjësi të mëdha.
Qëllimi ynë është që të përgatisim një student të përgjegjshëm, të aftë të rrokë në gjerësi problemet e ti përdorë ato në shërbim të së ardhmes. Ne synojmë të krijojmë një brez të rinjsh optimistë dhe aktiv që ti përgjigjen nevojave të vendit, por dhe të orientohen sa më drejtë në proceset globalizuese. Synojmë qytetarin evropian dhe shqiptarin e përgjegjshëm për misionin e tij në jetë!
Fakulteti i Ekonomisë, Qeverisjes dhe Drejtësisë, përgatit kurikula e programe të cilat kanë në thelb çështjet publike me ndërthurjen e tyre në tri fusha: ekonomi, qeverisje dhe drejtësi. Ne synojmë të ofrojmë programe me theks të vecantë në Çështje të politikave publike, legjislacionit përkatës dhe formësimit të përgjegjësive publike dhe vlerave që ato japin. Programet tona synojnë njerëz të motivuar nga të gjitha sferat e jetës që duan të luajnë një rol kuptimplotë në zgjidhjen e problemeve sociale dhe të kontribuojnë në vlerat publike.

94,532

ALUMNI

11,223

PROGRAME

282,673

STUDENT AKTUAL

370

STAF AKADEMIK

Evente

Dec

Lorem Lipsum Proin Gravide Nibh Vel Velit

read more 24

Dec

Lorem Lipsum Proin Gravide Nibh Vel Velit

read more 11

Dec

Lorem Lipsum Proin Gravide Nibh Vel Velit

read more 24

Dec

Lorem Lipsum Proin Gravide Nibh Vel Velit

read more 11

Departamentet

Departamenti i Ekonomisë

Departamenti i Ekonomisë, Financave dhe Sipërmarrjes kryen një gamë të gjerë të aktiviteteve mësimore në fushat e përgjithshme të ekonomisë, sipërmarrjes dhe financave, permes ofrimit te nje sere kursesh dhe diplomash te integruara ne keto drejtime.

Me shume
Subjekt 1
Departamenti i Qeverisjes,
Politikave dhe Komunikimit

Shoqëria shqiptare ka nevojë më shumë se kurrë për të rinj të mirë-edukuar dhe profesionalisht të formuar për të sjellë ndryshime rrënjësore në qeverisjen dhe zhvillimin e vendit. Politika, në të gjithë ...

Me shume
Subjekt 2
Departamenti i Drejtësisë

Drejtësia tashmë është bërë kryetema e jetës institucionale dhe shoqërore shqiptare. Ajo konsiderohet si një nga aspektet më të rëndësishme, madje jetike, për zhvillimin e vendit në mënyrë të integruar me shtetet e tjera demokratike të Evropës, të rajonit dhe të botës.

Me shume
Subjekt 3

Diploma

Studenti Ne Qender

 • Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

  Roslin Miriyam Regular Student
 • Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

  Roslin Miriyam Regular Student
 • Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

  Roslin Miriyam Regular Student
 • Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

  Roslin Miriyam Regular Student
#
#
#
#

Pedagoget

KAMPUSI
 • Kampusi 1:
  Tiranë, Rruga e Kosovarëve, (pranë digës së Liqenit Artificial) Nd. 37, H.1, No.5, 1019
 • Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
 • Email:info@umb.edu.al
 •  
 • Zyra e Financës:
 • Tel: +355 4 220 0173
 • Email: accounting@umb.edu.al
 •  
 • Kampusi 2:
  Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë
 • Cel: +355 69 20 67 247
 • Email: mastersecretary@umb.edu.al
STUDIME & PRANIME
 • Zyra e Pranimit:
 • Cel: +355 69 20 41 222
 • Email: admissions@umb.edu.al
 •  
 • Sekretaria Bachelor:
 • Cel: +355 69 40 96 362
 • Email: secretary@umb.edu.al
 •  
 • Sekretaria Master:
 • Cel: +355 69 20 67 247
 • Email: mastersecretary@umb.edu.al
KONTAKTO ME NE